top of page

UDTALELSER FRA KLIENTER

Tak for dig og dine helende hænder. Og den energi du hjalp mig med at manifestere. Og vigtigst, at du hjalp mig med at finde ind til mig selv igen.

Du er et helt særligt menneske, Maria.

Jeanette

Maria er helt utrolig behagelig. Hun stiller et roligt nervesystem til rådighed, man kan læne sig ind i, mens hendes kompetente hænder overfører den ro og energi. Med vuggende bevægelser, kyndige tryk og små blide stræk overgav min krop sig og fandt ind i min egen ro. Kan varmt anbefale en tur på hendes briks.

Marie Louise

Jeg følte, at jeg kom hjem til mig selv, at jeg blev hel, som om der var noget, der samlede mig. Jeg er helt som at være i zen. Helt afslappet. Jeg tænkte på, hvorfor jeg har ladet alt det på arbejde fylde så meget. Jeg følte jeg kunne give slip. Hvor er det vildt.

Jeg kommer igen!

​Özlem

Det var en vild oplevelse med den behandling,

du gav mig. Jeg forsøgte at genkalde mig,

hvad det var, du gjorde undervejs.

Jeg huskede kun, at da jeg mærkede rædsel, der flakkede rundt i mine øjne, sagde du: “Kig lige på mig, du kan godt stå i det!" Du gav mig et håndled og en hånd at klemme med mine hænder,

der knugede sig sammen og som havde brug for

at flytte en trillebør med kampesten lige der.

Jeg er bare så fyldt af, at du var der med mig, og du så, hvad der var brug for. Tak! Jeg fatter ikke, hvordan du gjorde. Måske var det måden, hvordan du

fra starten viste mig, at du havde styr på,

hvad der skulle ske.

Jeg føler bare, at det hele er blevet sådan lidt “next level” inde i mig. Det er lidt en vild følelse, og det måtte jeg bare lige dele med dig. Tak!

Susanne

Jeg har været til behandling hos Maria. Jeg havde det rigtig rart, trygt og behageligt undervejs.

Jeg fik løsnet op de rigtige steder, og Maria er rigtig god til at opdage de steder, der behøver nærvær og ekstra omsorg.

Jeg kan anbefale Maria, hvis man ønsker sig en kærlig og dygtig behandler, der kender til kroppens sprog, og som behandler med varme gode hænder.

Marielouise

Verden skal have mere af dig og vide, hvor dygtig du er.

Marie

bottom of page