top of page

HVAD ER MANUVISION KROPSTERAPI?

Manuvision kropsterapi er en kombination af samtale og arbejde med kroppen. Under en behandling undersøger vi sammenhængen mellem din krops symptomer og reaktionsmønstre med dine tanker og følelser. Det hele er forbundet.

Kroppen taler et sprog, som mange af os ikke har lært eller er bekendte med. Det er det sprog, som vi gennem behandlingerne begynder at forstå. På den måde åbner vi op for de mønstre og traumer, som du bærer rundt på. Vi møder hele dig. Derfra kan vi løsne op, skabe plads og så kimen til forandring.

Maria Myhlendorph kropstaerapeut der behanlder klients skulder ved rotation og tryk
Maria Myhlendorph kropsterapeut behandler klients fod med tryk
Maria Myhlendorph kropsterapeut behandler klients skulder med tryk med underarm
Maria Myhlendorph kropsterapeut behandler klient med tryk i ansigt
Maria Myhlendorph kropsterapeut behandler klients ryg med blide hænder

En krop, der fx er i smerte, oplever konstante spændinger, ikke kan sove, får infektioner, eller har konstant hjertebanken, er en krop, der fortæller, at noget er galt. Der er en ubalance - ikke kun i kroppen - men i livet. Signalerne tager til og hober sig op, når vi overhører dem, og ikke lytter til kroppen.

 

Kropsterapi er at begynde at lytte til kroppen, at indvilge i at ville forstå dens signaler, sprog og reaktionsmønstre for på den måde at begynde at forstå sig selv. 

 

Som Manuvision kropsterapeut tilbyder jeg at holde det rum, hvor du trygt kan være undersøgende på mødet med hele dig selv. Det gør jeg gennem kropslig kontakt, pulseringer, teknikker og greb, der stimulerer balance i nervesystemet og sætter gang i kroppens naturlige helbredelsesprocesser.

Jeg hjælper dig til at komme ned i kroppen, mærke kroppen. Jeg løsner op i din krop, så dit åndedræt kan flyde frit igen, og langsomt løsne de fastlåsninger, der ligger bag dine gener og din fulde livsudfoldelse.​

SÅDAN FOREGÅR EN BEHANDLING

En behandling tager udgangspunkt i, hvor du er i livet. Derfor starter en behandling også med en kort samtale. Den primære del af behandlingen foregår på briks. Her ligger du under et tæppe i dit undertøj eller mere tøj, hvis det er, hvad du er komfortabel med.

 

På briksen arbejder jeg med pulsering, greb, dybdegående teknikker, akupressur, samtale og indføling. Sammen sætter vi gang i kroppens egne helbredelsesprocesser.

 

En første behandling er undersøgende og vil give mig - og dig - et indblik i dine følelsesmæssige reaktionsmønstre, forsvar og blokeringer. Hvis du ønsker at gå dybere i kontakten til dig selv og lære din krops sprog at kende, anbefaler jeg, at du får 4-5 behandlinger mere.

 

Efter behandlingen udskiller kroppen affaldsstoffer. Du kan derfor opleve træthed, måske en mild hovedpine eller følelsesmæssige reaktioner. Derfor anbefaler jeg, at du giver dig selv ro, men også gerne let bevægelse, og at du drikker godt med vand.

Maria Myhlendorph kropsterapeut behandler klients nakke med bevægelse
bottom of page